- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Etiketler
İç Harcı için;peynir ve maydanoz
Ilık sütü,şekeri mayayı yoğurma kabımıza koyup biraz bekletiyoruz. Sonra sırasıyla sıvıyag,yumurta,madensuyu ve tuz koyup yavaş yavaş unu ilave ederek yumuşak bir hamur elde ediyoruz. Kabımızı Streçleyip 1 saat mayalanmaya bırakıyoruz. Mayalanan hamuru iki beze yapıp merdane ile uzun bir hamur açıyoruz çok ince olmayacak ince şeritler kesip külah kalıplara sarıyoruz. Yaklaşık 30.40 dkk kadar tepside mayalandırıp üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Soğuyunca külahları çıkarıp içine hazırladığımız içten koyup susama batırıyoruz.Afiyet olsun
Popüler Yayınlar

Gönderen
Unknown
PASTANE USULÜ PROFİTEROL
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.