KUZU ETLİ PAPARA
Bayat ekmeklerimizi değerlendirmenin en lezzetli hali.Bayatlamış eklerimizi atmak yerine bu şekilde değerlendirerek aslında yapabileceğimiz okadar çok yemek varki önemli olan ısraf etmeden en güzel şekilde değerlendirme yöntemleri aramak.
Malzemeler için.KIYMALI PAPARA tarifine tiklayiniz.Ben bu sefer haşlanmış kuzu etini tavada yağda çevirip pul biber ve tuzunu ekledim.
KIYMALI PAPARAhttp://www.emelinmutfagindan.com/2014/01/papara.html?m=1
Malzemeler için.KIYMALI PAPARA tarifine tiklayiniz.Ben bu sefer haşlanmış kuzu etini tavada yağda çevirip pul biber ve tuzunu ekledim.
KIYMALI PAPARAhttp://www.emelinmutfagindan.com/2014/01/papara.html?m=1
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınıza gelecek cevabı takip etmek için beni bilgilendir kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.